Stenar

Naturstenar har alltid använts av människor genom mänsklighetens historia. Många människor förmedlar dem med magiska och helande egenskaper. Personligen älskar jag dem för sin skönhet, vilket inspirerar mig att skapa mina originalmålningar

LABRADORITE 8×5 sm

LABRADOR

I den stenen ser jag en liten pöl, som speglar ljus från gatlampor. Komposition kommer att heta ”blåa regnet” : natt, regn, gågatan, lampan.

LANDSKAPSJASPIS 2 18×11

ÖKEN 2

Jag har två stenar med såna mönstret som liknar öken. kommer fina kompositioner med arabiska hästar. På ena med svart, på andra – med vit häst.

LANDSKAPSJASPIS 1 18×11

ÖKEN

Jag har två stenar med såna mönstret som  liknar öken.   kommer  fina kompositioner  med  arabiska hästar. På ena med svart, på andra – med vit häst.

ZARINITE 13×11 sm

ÖGA

I stenen ser jag ett mönster som liknar en drakes öga, därför kommer det att vara en drake på tavlan

PIETERSITE 9×7 sm

Den här stenen inspirerar mig till en abstrakt komposition med mänskliga skuggor. Tavlan kommer att bli i en small och lång format.

ZARINITE 12×10 sm

ZARINITE

En fin tavla med Zarinite i bergen

JASPIS 13×19 sm

VÅREN i JAPAN

Med den stenen har kommit komposition till tavlan ”ENSTÖRING”, eftersom här ser jag en gammal asiatisk man, som vandrar på berget.

AMBER 20×9 sm

AMBER

Det är en mycket vackert sten, speciellt när lampan lyser genom och ger till stenen jätte fina toner.. Det kommer att bli en abstrakt komposition.

JASPIS 20×21 sm

ÖRN och ISTAPPAR

Namnet till tavlan blir ”ÖRN och ISTAPPAR”. Här ser jag en örn som svävar högt i himlen. Det kommer att bli en dramatisk vinterkomposition med istappar.

0
    0
    Din vagn
    Your cart is emptyReturn to Shop