Hej och välkommen alla som tittade till på min hemsida

Bra att ha en sektion ”BLOGG”😁 Här kan man trivsamt kommunicera med alla som älskar och uppskattar måleri.

Jag är nybörjare som konstnär, även om jag länge varit associerad med konst. Jag har arbetat 16 år i ett museum med magnifik samling av målningar och ikoner. För inte alls länge sen kände jag själv behovet av att måla mina egna tavlor. Därför är jag väldigt tacksam för att höra era åsikter och feedback om mitt arbete, även förslag, kritik och önskemål uppskattas jätte mycket. Naturligtvis blir jag jätte glad om ni gillar mina målningar. Så hör gärna av er eller skriv och tyck till.

Hälsningar, Maya

2 Kommentarer

 1. Klaus den 03/06/2019 kl 21:19

  Gaumarjos!

  Vilka vackra och färgrika tavlor du skapar…imponerande!
  Hur går du tillväga, hur lång tid tar det att göra en?

  Mina tre favoriter – 7 dagar, Gryning och Solig Morgon.

  Maya – har du funderat på att måla en tavla med skärgårdsmiljö?

  Hoppas få se mer skapelser…

  Gisurvebt ts’armat’ebas!  • Maya Li den 03/07/2019 kl 04:02

   Hej Klaus.
   Vilket fina ord, tackar mycket. Jag blir så glad att du tycker om mina målningar.
   Det tar olika tid beror på motivet och storlek. ”7 DAGAR” jag målade över två månader, ”GRYNING” – en vecka…Ja, jag har inte planerad just nu, har andra projekten som jag beskriver i ”stenar”, men lite senare kan måla en tavla med Stockholms skärgården. Den är faktisk så fin. Tack för tipsen.
   ძალიან დიდი მადლობა. გამახარა შენმა კომენტარებმა. Крам.0
  0
  Din vagn
  Your cart is emptyReturn to Shop